Invallers Correa en Torres leiden Atlético voorbij Eibar

19 september 2015, 22:29

Atlético Madrid heeft zich herpakt na de verloren topper tegen FC Barcelona van vorige week. De ploeg van coach Diego Simeone boekte zaterdag, in de vierde speelronde van de Spaanse competitie, een 0-2 zege bij de verrassende subtopper SD Eibar.

Atlético Madrid wist het verschil met Eibar, dat in de eerste drie wedstrijden zeven punten pakte en daarmee een punt meer haalde dan de Madrileense tegenstander, pas in het laatste half uur te maken. Invallers Angel Correa en Fernando Torres waren daar hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor. Na een fraaie assist van Torres opende Correa in de 62ste minuut de score, bij de 0-2 een kwartier later waren de rollen omgedraaid. Bij die goal was het Torres die doel troef na een steekpass van Correa.

Atlético komt door de winst op negen punten, evenveel als nummer twee FC Barcelona. Dat team speelt zondag echter nog thuis tegen Levante. Real Madrid gaat met tien punten aan kop in Spanje, nadat het eerder op de dag een moeizame 1-0 thuiszege boekte op Granada CF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen