Berlusconi blij met Balotelli: "Ibra wordt oud, net als ik"

20 september 2015, 09:37

Het nieuwe AC Milan, waar coach Sinisa Mihajlovic dit seizoen aan bouwt, kan Silvio Berlusconi tot dusver wel bekoren. De president van de Rossoneri is tevreden over het spel van de Italiaanse topclub, die zaterdagavond met 3-2 van Palermo won. Berlusconi zou Berlusconi niet zien als hij ook nog een opvallende uitspraak deed.

Na het bezoeken van het duel met Palermo en een diner in de stad ging Berlusconi tegenover Italiaanse media in op Zlatan Ibrahimovic, die deze zomer lang werd genoemd bij Milan, maar bij Paris Saint Germain bleef. "Hij wilde naar ons komen, maar PSG wilde hem niet laten gaan. Hij hoopte wel echt op een transfer naar Milan", aldus de voorzitter, die uiteindelijk Mario Balotelli terughaalde. "En die is jonger. Ibrahimovic is, net als ik, oud aan het worden."

Berlusconi heeft het gevoel dat Balotelli echt veranderd is. "Hij had geen enkele foute pass. Godzijdank lijkt het erop dat hij echt een ander persoon is. Hij oogt meer serieus en vastberaden", stelt de Milan-preses. "Hij maakt loopacties en combineert met andere spelers. Ik hoop dat hij zo doorgaat. Ik praat veel met hem en volgens mij is hij volwassen geworden."

Milan heeft dit seizoen zes punten gepakt in vier duels. "Ik ben tevreden. Ik zie de hand van Mihajlovic terug in de overtuiging en het gedrag van de spelers. Bovendien is de sfeer in de kleedkamer goed."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen