Moreno weer in opspraak: "Schandalige overtreding"

20 september 2015, 10:13

Tijdens de midweekse Champions League-wedstrijd tegen Manchester United (2-1 winst) bezorgde Héctor Moreno tegenstander Luke Shaw een dubbele beenbreuk. Na afloop van het duel betuigde de verdediger van PSV spijt, maar zaterdagavond trapte hij weer een speler uit de wedstrijd. Dit keer was Heracles Almelo-aanvaller Oussama Tannane aan de beurt.

Tannane tikte in de tweede helft de bal weg voor Moreno, die vervolgens met gestrekt been doorhaalde op het been van de Heraclied. "Ik vond het een schandalige overtreding", zegt Tannane, die met veel pijn van het veld strompelde, tegen de NOS. "Hij was te laat met zijn actie", vindt de aanvaller van Heracles.

Moreno heeft niet geleerd van het incident tijdens de wedstrijd tegen Man United, vindt Tannane. "Moreno weet wat hij vorige week heeft gedaan. Ik vond dat de scheidsrechter een kaart had moeten trekken", zegt de aanvaller, die nog niet weet hoe ernstig zijn blessure is. "Er zit nu veel vocht in, zondag moet blijken hoe ernstig het is."

PSV-trainer Phillip Cocu vindt het te makkelijk om meteen de vergelijking met de harde tackle op Shaw te maken. "Ik had het idee dat Héctor de bal zocht, maar te laat reageerde. Maar ik heb de beelden nog niet gezien, dus ik kan er nog geen goed oordeel over geven."

De overtreding van Moreno op Tannane is hier te bekijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen