Hoesen bloeit op: "Ik ben agressiever en doelbewuster"

20 september 2015, 10:27

Zijn debuutseizoen bij FC Groningen bracht hem nog niet wat hij wilde, maar dit seizoen hoopt Danny Hoesen zichzelf in de kijker te spelen in Euroborg. Hij is de jaargang goed begonnen en dat leverde hem vorige week een basisplaats op in de derby tegen sc Heerenveen (3-1 winst), waarin hij ook meteen trefzeker was. "Ik wil nu elke week iets laten zien", zegt de 24-jarige spits.

Vorig jaar werd Hoesen van Ajax overgenomen door Groningen, waar de verwachtingen rond hem hooggespannen waren. De aanvaller vond echter slechts twee keer het net in 21 optredens in de Eredivisie. "Het was een moeilijk jaar. Overkomen van een topclub mét een blessure, daar heb ik een hele lange tijd achteraan gelopen", blikt Hoesen terug tegenover de NOS. "Na een paar sprints was ik al op. Ik ben veel te weinig belangrijk voor het team geweest."

Alles is nu anders, geeft Hoesen aan. "Nu ben ik topfit, daar heb ik keihard mijn best voor gedaan. Ik speel agressiever en doelbewuster", aldus de Limburger, die buiten de lijnen ook zijn steentje bijdroeg door zijn vriend Hedwiges Maduro te verleiden tot een transfer naar Groningen. "We zijn een aantal keer op vakantie geweest, woonden naast elkaar in Amsterdam en speelden samen bij PAOK Saloniki. Mooi dat hij hier is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen