Ellende wordt steeds groter voor geplaagd Standard

20 september 2015, 16:51

Het lek is nog lang niet boven bij Standard Luik. De geplaagde Belgische topclub liep zondagmiddag tegen een pijnlijke 4-1 nederlaag aan op bezoek bij KAA Gent. Het leidde tot de nodige frustraties bij de Rouches, die de wedstrijd met negen man eindigden.

Het is de vijfde seizoensnederlaag voor Standaard, dat de jonge Yannick Ferrera (34) onlangs aanstelde als vervanger van de ontslagen Slavoljub Muslin. De nieuwe coach krijgt de boel nog niet op de rit in Luik, al leek dat daar tegen Gent wel even op. Anthony Knockaert zorgde namelijk voor een snelle voorsprong tegen de regerend kampioen, die midweeks in de Champions League met 1-1 gelijkspeelde tegen Olympique Lyon.

Het ging het echter helemaal mis bij Standard. Nadat Sven Kums (ex-sc Heerenveen) de gelijkmaker had aangetekend, kreeg verdediger Dino Arslanagic op slag van rust een rode kaart. Danilej Milicevic schoot Gent voor de theepauze nog op 2-1 en in de thuisploeg ging in de tweede helft vrolijk verder. Thomas Matton bracht de 3-1 op de borden, voordat Damien Dussaut de tweede Standard-speler werd die met een rode kaart op zak kon douchen. Met zijn tweede van de middag bepaalde Matton de eindstand op 4-1.

Gent is nu de nummer zes van de Jupiler Pro League, Standard staat op plek veertien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen