Bosz niet content met 3-0, Solanke sluit lastige fase af

21 september 2015, 08:43

Vitesse zegevierde zondagmiddag in de eigen Gelredome met 3-0 over De Graafschap, maar desondanks overheerst de tevredenheid niet bij coach Peter Bosz. "Ik ben tevreden met de overwinning en met het houden van de nul. Maar ik ben niet tevreden met de uitslag", sprak hij na de thuiswedstrijd tegen de Doetinchemmers.

"Als je zo snel met 2-0 voor komt en zo veel ruimte krijgt om te voetballen, dan vind ik dat we daar slecht gebruik van hebben gemaakt. In de tweede helft speelden we drie tempo's te laag. Het zag er gezapig uit, daar kan ik slecht tegen", stelt de kritische Bosz in gesprek met Omroep Gelderland.

Bosz gaf Dominic Solanke de kans in de basis. Eindelijk, dacht de veelbelovende huurling van Chelsea. "Ik ben blij dat ik de kans kreeg. We speelden als team goed", aldus de aanvaller tegen De Gelderlander. Hij sluit een lastige periode af. "Het is frustrerend dat je nog niet kan spelen", zegt Solanke over de weken waarin hij niet speelgerechtigd was. "Daarna zit je op de bank, terwijl je wil spelen. Je wacht op je kans. Maar ik ben blij dat ik vandaag mijn eerste basisplaats had. Als team speelden we goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen