Lazio afgeslacht: "Heel lelijk, een enorme stap terug"

21 september 2015, 10:06

Lazio Roma heeft dit seizoen veel ambities, maar daar was zondagavond helemaal niets van terug te zien op het veld. De Biancocelesti gingen maar liest met 5-0 onderuit bij Napoli. Trainer Stefano Pioli, die nog niet over Stefan de Vrij kon beschikken, baalt als een stekker van de pijnlijke nederlaag in San Paolo.

"Dit is een enorme stap terug, een heel lelijke nederlaag", zegt Pioli tegen Mediaset over het debacle in Napels. Hij zag Gonzalo Higuaín (tweemaal), Lorenzo Insigne, Allan en Manolo Gabbiadini tot scoren komen tegen zijn ploeg. "Dit kunnen we niet zomaar vergeten. Dit was niet het echte Lazio", verzucht de oefenmeester.

"Napoli speelde met een veel hoger tempo. Wij waren niet solide genoeg en voelden de lange reis vanuit Oekraïne wellicht nog in de benen", aldus Pioli, die doelt op de Europa League-wedstrijd van Lazio tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk (1-1). "Maar we hadden het alsnog veel beter kunnen doen. We gaan het hier goed over hebben, we moeten elkaar in de ogen kijken en voor verandering zorgen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen