Verbeek ziedend op journalist: "Jullie zijn klootzakken!"

21 september 2015, 20:12   Bijgewerkt: 22 september 2015, 12:39

Niet voor het eerst in zijn trainersloopbaan is Gertjan Verbeek de confrontatie aangegaan met een journalist. De oefenmeester van VfL Bochum kreeg het maandagmiddag aan de stok met een verslaggever van boulevardkrant Bild, omdat die in een artikel stelde dat het kampioenschap dit seizoen het doel is van de Duitse club. 

Bochum staat na zeven duels bovenaan en verloor nog niet één keer. Bild beweerde dat de titel in de competitie een doel zou zijn voor de club van Verbeek, maar volgens de trainer is dat onzin. "Wat willen jullie, Bild? Waarom schrijven jullie elke week van die scheisse? Waarom spelen jullie altijd twee partijen tegen elkaar uit? Jullie zijn klootzakken en jullie liegen ook nog!", foeterde de excentrieke coach. "Het is kinderachtig om zoiets te schrijven. Ik heb niet gezegd dat wij kampioen gaan worden. Iedereen ziet dat wij niet de kwaliteit hebben om de titel te veroveren."

"Wij willen graag promoveren, die ambitie hebben we zeker. Maar dat is niet onze doelstelling. Die hebben wij nog helemaal niet uitgesproken", besloot Verbeek zijn tirade. De ploeg won de eerste vijf duels en kende daardoor een wervelende start. Momenteel lijkt er wat zand in de motor te zitten, want de laatste twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen