Weinig animo voor bekerduel tussen NAC en Heerenveen

21 september 2015, 21:03

NAC Breda speelt sinds dit seizoen in de Jupiler League en neemt het dinsdag in eigen stadion op tegen sc Heerenveen in de tweede ronde van de KNVB Beker. Een mooi affiche voor de Brabanders, maar de fans van NAC lopen totaal niet warm voor het duel met de eredivisionist. Voor het bekerduel zijn slechts 6000 van de maximale 19000 kaarten over de toonbank gegaan.

NAC speelde drie jaar geleden voor het laatst een bekerwedstrijd in het Rat Verlegh Stadion. Een behoorlijke tijd geleden, maar het toernooi lijkt nog steeds niet echt te leven bij de aanhang van de ploeg uit Breda. Het stadion zal dinsdag absoluut niet vol zitten, omdat er slechts 6000 van de maximale 19000 kaarten verkocht zijn.

NAC-trainer Robert Maaskant verwacht desondanks een mooie avond. "Het is inderdaad alweer een tijd geleden dat in de beker thuis hebben gespeeld. Het publiek zal morgen twee ploegen zien die dolgraag door willen bekeren." Fans die de tocht naar het stadion wel maken, zullen Sjoerd Ars, Divine Naah en Dustley Mulder in ieder geval niet in actie zien. Zij kampen met blessures. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen