Heracles geniet: "Op dit moment valt het allemaal samen"

21 september 2015, 23:24

In Almelo is de sfeer momenteel fantastisch. Heracles Almelo verloor de eerste competitiewedstrijd van Roda JC, maar raakte daarna geweldig op stoom. De ploeg van John Stegeman won de laatste vijf duels en rekende afgelopen weekend zelfs af met regerend kampioen PSV. Spits Wout Weghorst geniet van het onvoorstelbare succes.

In gesprek met de NOS zoekt de aanvalsleider naar een verklaring voor de prestaties. "Op dit moment valt het allemaal samen", zegt hij met een glimlach. "Het team gaat lopen, het team gaat draaien, je wordt één. We hebben wel een iets andere speelwijze gecreëerd, waarin we meer druk vooruit willen geven. Hoge druk zetten, om van daaruit meer controle in de wedstrijd te kunnen krijgen en dominanter te kunnen spelen."

Voorzitter Jan Smit blijft bovenal rustig onder het succes. "We raken we niet in de war. We blijven als nuchtere Tukkers met beide benen op de grond staan. Er wordt keihard gewerkt. Met zo veel plezier. Het is een echte teamprestatie", glundert het boegbeeld van Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen