Sporting krijgt tiental Nacional pas laat op de knieën

22 september 2015, 00:07

Sporting Portugal is in de Portugese competitie weer op gelijke hoogte gekomen met FC Porto. De manschappen van Jorge Jesus leken in het eigen Estadio Jose Alvelade op weg naar puntenverlies tegen CD Nacional, maar wisten in de slotfase toch de 1-0 te produceren. Daardoor hebben Sporting en Porto na vijf speelronden allebei dertien punten.

Sporting trad tegen de middenmoter aan met met Bryan Ruiz in de basis. De oud-speler van FC Twente en PSV deed 65 minuten mee en zag dat zijn ploeg het moeilijk had met het stugge team van het eiland Madeira. De bezoekers leken door een rode kaart na een halfuur voor centrumverdediger Nuno Sequeira op weg naar de slachtbank, maar het doelpunt van Sporting liet lang op zich wachten.

De 30.057 aanwezigen zagen dat invaller Fredy Montero zich in de 86ste minuut tot matchwinner kroonde. De Colombiaan schoot prima raak na een goede combinatie met Carlos Mané en hielp zijn team daarmee aan een moeizame, maar verdiende overwinning. Daardoor staat zowel Sporting als Porto op dertien punten na vijf speelronden. Beide ploegen hebben daardoor al een gaatje geslagen met nummer drie Benfica, dat vier punten minder heeft.

Sporting Braga kwam vanavond ook in actie en noteerde een overtuigende zege op eigen veld. Maritimo werd met 5-1 gevloerd door de nummer vier van de Primeira Liga. De laagvlieger kreeg twee rode kaarten en eindigde het duel dus met negen spelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen