Been staat te popelen: "Ziet er allemaal erg goed uit"

22 september 2015, 13:37

Er lijkt nog binnen 24 uur duidelijkheid te ontstaan over de toekomst van Mario Been. De 51-jarige coach staat in de nadrukkelijke belangstelling van Hapoel Tel Aviv en heeft reeds 'een goed gesprek' gehad met de leiding van de Israëlische topclub, maar de laatste plooien moeten nog wel worden gladgestreken.

"Het verliep allemaal heel positief'", zegt Been tegen FOX Sports over de gesprekken met Hapoel Tel Aviv. "We gingen uit elkaar met het idee dat ik vrijdag het vliegtuig zou pakken om te gaan tekenen. Maar plots werd ik teruggebeld met de mededeling dat ze intern nog een paar puntjes op de i moeten zetten. Vreemd, ik dacht dat het al beslist was. Dus ik moet even wachten nu, maar dat verandert niets aan het feit dat ik daar graag naartoe ga", aldus de trainer, die de na twee duels vertrokken Cesar Mendiondo moet opvolgen.

Been is duidelijk over hoe hij erin staat. "Ik heb er heel veel zin in. Het is een mooie club, waar een grote schoonmaak is gehouden. Een nieuw bestuur, een nieuwe directeur en veel nieuwe spelers. Er ligt ook een compleet nieuw trainingscomplex. Technisch ziet het er allemaal erg goed uit", zegt de oud-coach van onder meer NEC, Feyenoord en KRC Genk.

Toch is het enigszins dubieus dat het nog niet rond is met de huidige nummer zeven van Israël, stelt Been. "Ik heb geen rare eisen neergelegd ofzo. Ik zou in eerste instantie voor een jaar tekenen, om te kijken of het beide partijen bevalt. Ik heb niet om spelers gevraagd, omdat ook daar de transfermarkt dicht is. En ik heb niet geëist of ik mijn eigen staf mee kan nemen, omdat er al een goede zit. Het lijkt me prachtig om bij die club en in de mooie stad te gaan werken. Binnen vijf jaar willen ze meer meedoen in de top. Dat spreekt me enorm aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen