AZ hoopt El Hamdaoui binnen een week vast te leggen

22 september 2015, 14:10

Het was al duidelijk dat het voor AZ een lastig karwei gaat worden om Mounir El Hamdaoui te contracteren, maar coach John van den Brom denkt dat de Alkmaarders daadwerkelijk kans maken om de 31-jarige aanvaller aan boord te halen. De oud-speler van onder meer Ajax, Fiorentina en Malaga traint in de zoektocht naar een nieuwe club al een tijdje mee met AZ, waar hij tussen 2007 en 2010 ook al speelde.

"Hij staat er open voor. Binnen nu en een week hoop ik op meer duidelijkheid", laat Van den Brom weten aan De Telegraaf. Als het aan de AZ-trainer ligt, dan komt El Hamdaoui er zo snel mogelijk definitief bij. "Hij is ons dankbaar, dat hij hier mee kan trainen om wedstrijdfit te geraken, om ergens aan de slag te gaan. Hij heeft me vanaf mijn eerste telefoontje gezegd, dat hij het liefst in het buitenland aan de slag gaat. Wij moeten hopen, dat hij geen aanlokkelijke aanbieding krijgt uit Qatar of een ander voetballand."

Van den Brom weet dat El Hamdaoui hoopt op een grotere club, maar hoopt dat er een oplossing gevonden kan worden. "Hij heeft er nu een optie bij in de vorm van AZ. Dat is alleen maar lekker voor een speler. Hij is topfit en doet het fantastisch op de training. Hij sleurt al die jonge gasten ook mee, als je nu kijkt zie je hem in de fitness-room aan het werk. Ik ben echt onder de indruk van wat hij voor, tijdens en ook na de trainingen doet", aldus de oefenmeester.

Earnest Stewart wilde deze zomer een nieuwe spits halen, maar kreeg meerdere keren nul op het rekest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen