Nordfeldt hoopt op drukte in tweede Swansea-optreden

22 september 2015, 16:02

Kristoffer Nordfeldt maakte deze zomer de overstap van sc Heerenveen naar Swansea City. Hoewel hij bij de club uit Wales reservedoelman is in de Premier League, mag de Zweedse keeper van manager Garry Monk wel zijn opwachting maken in de League Cup. Op 25 augustus maakte hij zijn officiële debuut in het met 3-0 gewonnen duel met York City, vanavond (dinsdag) staat hij bij The Swans op doel tegen Hull City.

De vorige keer dat Nordfeldt mocht keepen had de doelman een eenvoudige avond, nu hoopt hij zich te kunnen onderscheiden met een aantal mooie reddingen. "Persoonlijk zou ik het wel mooi vinden als ik veel te doen krijg, zodat ik de kans heb om me te laten zien", zegt Nordfeldt op de website van Swansea. De 26-jarige Zweed moet wennen aan zijn rol. "Ik heb nog nooit in deze positie gezeten. Het is raar om niet iedere week te spelen."

Toch heeft Nordfeldt absoluut geen spijt van zijn transfer naar de Premier League. "Ik wist van te voren al dat er sprake zou zijn van flinke concurrentie. Ik heb bewust voor deze uitdaging gekozen, ik wilde uit mijn comfort zone treden", aldus de oud-keeper van Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen