Stegeman: "Bekerwedstrijd is een mooie uitdaging"

22 september 2015, 16:12

Heracles Almelo hoopt woensdag ook succesvol te zijn in de KNVB Beker. De Overijsselse ploeg, na zes speeldagen verrassend tweede in de Eredivisie, speelt in de tweede ronde thuis tegen Vitesse.

"Het is voor ons in principe een gewone wedstrijd, die we heel graag willen winnen omdat we verder willen komen in het bekertoernooi", zegt trainer John Stegeman op de officiële website van Heracles. "We spelen tegen Vitesse, één van de betere ploegen in de Eredivisie. Ze hebben veel goede spelers, onder meer de huurlingen van Chelsea. Ze doen altijd mee in de top of subtop, voor ons is het een mooie uitdaging."

Stegeman kan niet beschikken over Dario Vujicevic (lies) en Bas Sibum (knie). De inzetbaarheid van Oussama Tannane (kneuzing op knie) is twijfelachtig. "Ik kijk vandaag naar de fitheid van de groep en aan de hand daarvan bepalen we de opstelling", vervolgt de coach. "Je moet honderd procent zijn om deze wedstrijd te kunnen spelen. We hebben afgelopen weekend een pittige wedstrijd gehad, maar dat is geen excuus. Ik verwacht dezelfde instelling als tegen PSV. We zijn professionals, je moet er klaar voor zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen