Schaars na anderhalf jaar terug in PSV-basis

22 september 2015, 20:06

Stijn Schaars staat dinsdagavond in de bekerwedwedstrijd tegen SC Cambuur voor de eerste keer sinds bijna anderhalf jaar in de basis bij PSV. De middenvelder verscheen op 29 maart 2014 tegen FC Groningen voor het laatst aan de aftrap voor het eerste elftal van de Eindhovense club.

Schaars was vervolgens lange tijd uit de roulatie met knieproblemen. Wel kwam de middenvelder inmiddels tot vier invalbeurten voor de PSV-hoofdmacht en had hij zes keer een basisplaats bij Jong PSV. Tegen Cambuur vervangt Schaars de geschorste Davy Pröpper. Jurgen Locadia speelt tegen de Friezen als rechtsbuiten, in plaats van Luciano Narsingh. Verder heeft coach Phillip Cocu, zoals aangekondigd, gekozen voor Remko Pasveer als doelman.

Ook bij SC Cambuur is er een keeperswissel. Leonard Nienhuis raakte eerder dit seizoen zijn basisplek kwijt aan Harm Zeinstra, maar staat tegen PSV weer onder de lat. Coach Henk de Jong benadrukte maandag wel dat Nienhuis alleen zal keepen in de bekerwedstrijden.

De aftrap bij PSV - Cambuur, in het Philips Stadion, is om 20.45 uur.

Opstellingen

PSV: Pasveer; Arias, Bruma, Moreno, Brenet; Hendrix, Schaars, Maher; Locadia, De Jong, Lestienne

SC Cambuur: Nienhuis; Pereira, Mac Intosch, Heerings, Vytas; Overgoor, Van de Streek, Byrne; Houtkoop, Ogbeche, Rosheuvel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen