Maaskant toch blij: "Ik heb veel goede dingen gezien"

23 september 2015, 00:04

NAC Breda werd dinsdag in de tweede ronde van de KNVB Beker uitgeschakeld door SC Heerenveen, maar coach Robert Maaskant zag wel positieve dingen bij zijn ploeg in de met 0-1 verloren thuiswedstrijd.

"Ik hoorde teleurgestelde stemmen in de kleedkamer", zegt Maaskant op de clubwebsite. "In de eerste helft hebben we mogelijkheden gehad over de linkerflank via Hooi. De tweede helft begonnen we slecht met veel foute passes. Uiteindelijk wisten we ons weer terug te vechten. Daar heb ik mijn jongens een compliment voor gegeven. Als je kijkt naar hoeveel wijzigingen er zijn gedaan, vooral vanwege blessures, dan kunnen we wel spreken van een goede prestatie van het team. We hebben met deze jongens een goede pot gespeeld, ik heb veel goede dingen gezien."

NAC eindigde met tien man. Michael Dingsdag botvierde in de slotfase zijn frustraties op Caner Cavlan en moest dat bekopen met een rode kaart.  "Terecht", geeft de verdediger toe. "Als hij de andere kant op draaide had ik hem wel. Ik baal goed van de uitslag en de rode kaart."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen