Bekritiseerde Veerman blij: "Maar Messi maakt ze mooier"

23 september 2015, 07:15

Henk Veerman was dinsdag de matchwinner voor sc Heerenveen in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda. Met een heerlijk balletje besliste de invaller de moeizame wedstrijd (0-1) in het Rat Verlegh Stadion. Een mooi moment voor hem, want afgelopen weekend tegen NEC werd Veerman al na 37 minuten gewisseld.

Na zijn optreden in Nijmegen kreeg Veerman veel kritiek, mede daarom doet dit doelpunt hem goed. "Het zelfvertrouwen is er wel, maar als heel de wereld over je gaat schrijven is het wel lekker als zo'n bal er ingaat. Vooral voor mijn familie, want die zat er meer over in dan ik", zegt de voormalig spits van FC Volendam op de website van zijn club. Zijn treffer in Breda was fraai: "Maar Messi maakt ze mooier", glimlacht hij.

Coach Dwight Lodeweges is tevreden over de inbreng van Veerman (24) tegen NAC Breda. "Henk moet mobieler worden, en beter in het spel zonder de bal. Zijn goal was echt fantastisch. Als pinchhitter is hij enorm belangrijk, maar hij moet toewerken voor een basisplaats, dat wil hij, maar ook wij", aldus de trainer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen