Hahn blijft ook in KNVB Beker op reservebank

23 september 2015, 15:47   Bijgewerkt: 23 september 2015, 16:02

In tegenstelling tot zijn collega's Frank de Boer en Phillip Cocu bij respectievelijk Ajax en PSV grijpt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst het bekertoernooi niet aan om zijn tweede keeper speeltijd te geven. Warner Hahn zit donderdag tegen zijn oude club PEC Zwolle daarom 'gewoon' weer op de bank.

Van Bronckhorst gaat geen spelers sparen in het bekertoernooi, laat hij weten bij RTV Rijnmond. "Als je veel wedstrijden speelt, moet je soms spelers rust geven. Maar dat is bij ons dit seizoen niet het geval."

De coach wil de beker graag winnen, vult hij aan op de clubsite. "De beker is voor ons een belangrijke prijs, laat daarover geen misverstand bestaan. We benaderen deze bekerwedstrijd zoals elke andere wedstrijd. Ik kies voor het elftal waarmee we in mijn ogen de grootste kans hebben om een ronde verder te komen."

Hahn was vorig seizoen door Feyenoord verhuurd aan PEC Zwolle en haalde met die club de finale van de KNVB Beker, waarin FC Groningen te sterk was. In de Kuip is hij nu tweede keus achter Kenneth Vermeer.

In Metro sprak de 23-jarige Hahn zich eerder deze week uit over zijn rol als reserve in de Kuip: "De buitenwacht zegt dat het zonde is dat ik niet speel. Vind ik ook, maar op dit moment is het niet anders. Ik heb het naast me neergelegd en train keihard. Ik ben zo ontzettend hongerig naar dat ene moment waarop ik de kans krijg, dat de rest me gestolen kan worden. Er komt een dag waarop ik aan de bak moet, dán moet ik het laten zien. Dáár, het klaar zijn voor dat moment, haal ik mijn motivatie uit", aldus de oud-keeper van Jong Oranje.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen