Heitinga: "Dit maak je niet vaak mee in je carrière"

24 september 2015, 07:59

Hij moest er lang op wachten, maar de rentree van John Heitinga bij Ajax was prachtig. De verdediger mocht in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap tien minuten voor tijd invallen, werd hartstochtelijk toegezongen door het publiek en scoorde de beslissende 2-0. Hij werd prompt uitgeroepen tot 'man of the match'.

Heitinga genoot met volle teugen van zijn prachtige invalbeurt, laat hij weten op de website van zijn club. "Het waren tien geweldige minuten. Mijn gevoel is op dit moment met geen pen te beschrijven. Ongelooflijk. Dit maak je niet vaak mee in je carrière", zegt hij over het enthousiasme van het Ajax-publiek. "Ik weet dat ik geliefd ben, maar dit overtrof alles. Ik ben blij met mijn rentree, maar aan de andere kant is het ook wel weer goed dat het erop zit. Dan hebben we dat ook maar weer gehad."

"Ik ben blij voor John, want hij werkt er keihard voor", reageert coach Frank de Boer op de rentree van de voormalig Oranje-international. "Volgens mij kun je je geen mooiere rentree wensen. Ik vond ons in fases goed spelen. We brachten de bal steeds goed voor, maar het was vaak net niet. Al voor het inbrengen van John vond ik ons weer dreigend worden. Het is mooi voor John en het publiek dat Heitinga de tweede maakte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen