Barça gaat er met 4-1 af: "Hier ben ik niet blij mee"

24 september 2015, 08:46

Na vier zeges op rij liep FC Barcelona woensdag tegen het eerste puntenverlies aan in de Spaanse competitie. De landskampioen werd door Celta de Vigo hardhandig met beide benen op de grond gezet, in het Estadio Balaídos verloor de ploeg van coach Luis Enrique met 4-1.

Iago Aspas scoorde twee keer voor Celta, ook Nolito en John Guidetti pikten hun doelpunt mee. Namens Barça wist alleen Neymar het net te vinden, maar zijn goal was ruimschoots onvoldoende voor een goed resultaat. "Mij rest niets anders dan Celta de Vigo van harte te feliciteren", zegt coach Luis Enrique. "Celta heeft een zeer complete wedstrijd gespeeld en dan heb ik het met name over het veldspel en de effectiviteit."

"Ik ben natuurlijk niet blij met deze 4-1", vervolgt de Barça-coach. "We gaan deze nederlaag analyseren. Dit resultaat kan ons helpen beseffen dat je altijd diep moet gaan om goede resultaten te boeken."

Tot slot heeft Luis Enrique nog een compliment over voor Celta. "Ik houd ervan om een team als Celta te zien spelen. Dit is zonder enige twijfel één van de meest attractieve ploegen van de Primera Division."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen