Kramer treft Veldwijk: "We hekelen allebei de engnekken"

24 september 2015, 11:27

Michiel Kramer staat vanavond (donderdag) in het veld tegenover een oude bekende. In de spits bij tegenstander PEC Zwolle staat namelijk Lars Veldwijk en beide aanvallers stonden in het verleden samen onder contract bij FC Volendam. De twee konden het goed met elkaar vinden, geeft Kramer aan bij RTV Rijnmond.

"Veldwijk is een topgozer. We hebben veel gemeen. We hekelen bijvoorbeeld allebei de engnekken in deze wereld en daar zijn er gruwelijk veel van", zegt de spits van Feyenoord. Dat er veel engnekken in de voetbalwereld rondlopen, is volgens Kramer klip en klaar. "Dat is toch gewoon zo? Daar kan je omheen lullen, maar zo is het. Of ik namen wil noemen? Haha. Ach, dat kan je zelf ook wel invullen denk ik", glimlacht de spits.

Op het veld hoopt Kramer zijn oude maatje Veldwijk te kunnen verslaan. "Ik realiseer me dat Zwolle een sterke tegenstander is. Ze hebben nog niet verloren en hebben veel vertrouwen, dus het zal lastig worden. Maar als wij ons niveau halen, kunnen we gewoon winnen", denkt Kramer, die zondag tegen Roda JC nog niet veel en goed gevonden werd door zijn teamgenoten. Dat is een kwestie van tijd, denkt de aanvaller. "Het is ook een wisselwerking. Misschien moet ik net even anders staan. Na de goal was het moeilijk om goed positie te kiezen, omdat die verdedigers continu aan me hingen. Het is ook wel normaal dat het nog niet zo werkt. Ik stond pas voor de tweede keer in de basis en speel anders dan Kazim. Het is nog een beetje wennen aan elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen