HBS klopt FC Oss met 4-1: "Boel is aan het nivelleren"

24 september 2015, 12:48

Eén van de meest opmerkelijke resultaten van deze bekerronde was de uitslag van het duel tussen HBS Craeyenhout en FC Oss. De Jupiler League-club verloor met 4-1 van de topklasser. Dat resultaat bewijst dat de Jupiler League niet meer zoveel beter is dan de Topklasse, vindt HBS-coach Andre Wetzel.

"Dat de boel een beetje aan het nivelleren is, is wel duidelijk. Er liggen kansen voor amateurclubs", zegt Wetzel, voormalig coach van onder meer VVV Venlo en ADO Den Haag, in AD Sportwereld over de stunts van amateurclubs in de KNVB Beker. "De bovenste ploegen in de topklasse kunnen zich echt meten met de onderkant van de Jupiler League. Wij horen niet eens bij de beste ploegen in onze competitie, moet je nagaan."

Eerder deze speelronde won FC Lienden met 1-0 van FC Volendam, de koploper van de Jupiler League. Daarnaast was Koninklijke HFC verantwoordelijk voor de uitschakeling van FC Eindhoven, Genemuiden wist zelfs eredivisionist ADO Den Haag te verrassen. Go Ahead won pas na strafschoppen van HSC'21.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen