Allegri: "Juventus kan van iedere ploeg verliezen"

24 september 2015, 13:36

Vijf wedstrijden speelde Juventus dit seizoen in de Serie A en slechts één daarvan wist het te winnen. De landskampioen stelde woensdag opnieuw teleur, voor eigen publiek kwam het niet verder dan 1-1 tegen het kleine Frosinone. Het gaat allemaal niet vanzelf dit seizoen, stelt coach Massimiliano Allegri teleurgesteld vast.

Eerder slaagde Juventus er niet in om Udinese (0-1), AS Roma (2-1) en Chievo (1-1) te verslaan, alleen Genoa werd geklopt (0-2). Tussendoor bleek het in de Champions League te sterk voor Manchester City, de koploper van de Engelse Premier League. Deze resultaten zijn volgens Allegri het bewijs dat zijn ploeg tot veel in staat is, maar ook diep kan vallen. "Dat is de huidige situatie. We kunnen van iedereen winnen, maar ook van iedereen verliezen", zegt de coach tegen Mediaset Premium.

Tegen Frosinone stond Juventus lange tijd met 1-0 voor, maar in blessuretijd mocht Leonardo Blanchard ongehinderd de gelijkmaker inkoppen. "Of ik boos ben daarover? Nee, wel teleurgesteld. Het was misschien wel terecht dat we uit een corner een tegengoal kregen, want we hadden geen controle over de situatie. We hadden ze niet de kans moeten geven om gelijk te maken. Zo'n corner moeten we niet weggeven, zeker omdat er ook andere oplossingen denkbaar waren. Maar we hebben een jonge ploeg, met veel spelers die het niet gewend zijn om voor een topclub te spelen. Ze leren van hun fouten, maar het kost ons nu veel punten."

In de Serie A heeft Juventus al tien punten achterstand op Inter, dat na vijf duels vijftien punten heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen