Wenger nuchter over straf Costa en vrijspraak Paulista

24 september 2015, 13:55

De Engelse voetbalbond draaide deze week enkele cruciale beslissingen in de kraker tussen Chelsea en Arsenal terug. Gabriel Paulista kreeg op Stamford Bridge rood, maar deze kaart werd geseponeerd. Chelsea-speler Diego Costa, die de wedstrijd uit mocht spelen, kreeg daarentegen een schorsing opgelegd.

Mede door de rode kaart voor Paulista verloor Arsenal met 2-0 van Chelsea. "De beslissingen van de Engelse bond bewijzen wat er eigenlijk tijdens de wedstrijd al gedaan had moeten worden", reageert Arsene Wenger. Veel koopt hij er niet voor. "Vijf procent van de schade is nu hersteld. Maar in plaats van met elf tegen tien, hebben we met tien tegen elf gespeeld. Wat de Engelse bond nu gedaan heeft, helpt ons verder niet echt."

Wenger kan nog steeds niet geloven wat er allemaal gebeurd is op Stamford Bridge. "Ik heb de wedstrijd deze week nog eens teruggekeken. Het is misschien maar beter als ik er niet te veel meer over zeg, want sommige dingen waren echt verbazingwekkend. Ik ben er nog steeds boos over. Enkele beslissingen van de arbitrage zijn, zeker als je alles nog een keer in alle rust bekijkt, heel moeilijk te begrijpen", bromt de Franse manager.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen