Van Bronckhorst: "Bij vlagen heel goed gespeeld"

24 september 2015, 23:24

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kijkt terug op een geslaagde avond. Niet alleen bereikte de oefenmeester met zijn club de derde ronde van de KNVB Beker, ook over de manier waarop de 3-0 zege op PEC Zwolle in de eigen Kuip tot stand kwam, is hij te spreken.

"Ik ben tevreden over het vertoonde spel, we hebben bij vlagen heel goed voetbal gespeeld", zei Van Bronckhorst na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Ik had de laatste tijd al het gevoel dat dit eraan zat te komen, dat alles klikt en we makkelijk gaan voetballen. Dat moment was vandaag. Dat gevoel had ik ook voor deze wedstrijd en de jongens hebben het goed uitgevoerd, met goed voetbal. Er waren wel enkele momenten dat we niet scherp waren en dat we Zwolle in het duel konden helpen. Die momenten moeten er nog wel uit, zodat je de tegenstander helemaal geen geloof meer geeft."

Zondag speelt Feyenoord weer thuis tegen PEC Zwolle, dan voor de competitie. "Vrijdag begint onze voorbereiding op zondag", aldus Van Bronckhorst. Met glimlach: "De tegenstander hebben we al geanalyseerd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen