Van der Vaart valt geblesseerd uit bij Betis-debuut

25 september 2015, 00:09

Rafael van der Vaart heeft weinig plezier beleefd aan zijn officiële debuut voor Real Betis Sevilla. De Nederlandse middenvelder had donderdag een basisplek in de competitiewedstrijd tegen Deportivo la Coruna, maar viel vlak na rust geblesseerd uit.

Van der Vaart moest zich na vier minuten in de tweede helft laten vervangen, nadat hij in botsing was gekomen met ploeggenoot Rubén Castro. Na een uur mocht Ricky van Wolfswinkel wel invallen bij Betis, ook voor hem was het zijn debuut in Spaanse dienst.

Van Wolfswinkel kon niet voorkomen dat Betis op eigen veld met 1-2 onderuit ging tegen Deportivo. Fayçal Fajr tekende in de 72ste minuut voor het beslissende doelpunt. Achttien minuten eerder had de Marokkaan al de 0-1 van Federico Cartabia voorbereid. Petros was één minuut voor de invalbeurt van Van Wolfswinkel verantwoordelijk voor de 1-1 namens Betis, dat met vijf punten uit vijf duels veertiende staat in La Liga. Deportivo komt door de winst op acht punten en nestelt zich daarmee naast SD Eibar op de zevende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen