De Jong benadrukt: "We moeten erin blijven geloven"

25 september 2015, 09:13

Siem de Jong hoopt dat de donkere wolken die zich boven het St. James' Park van Newcastle United bevinden snel zullen wegtrekken. De Nederlandse middenvelder annex aanvaller benadrukt dat alle spelers van The Magpies een team moeten blijven. Met twee punten uit zes Premier League-duels was de druk al enorm en deze is door de midweekse League Cup-flater tegen Sheffield Wednesday (0-1 verlies) alleen maar groter geworden.

Met wedstrijden tegen Chelsea en Manchester City in het vooruitzicht weet De Jong dat het er niet makkelijker op zal worden. "Nu moeten we bij elkaar blijven. We zijn uiteraard gefrustreerd, maar we moeten als een team gefocust blijven. We hebben wellicht even wat geluk nodig om ons vertrouwen op te krikken. Het is lastig en iedereen is teleurgesteld, maar we moeten erin blijven geloven."

Er is maar één remedie, stelt De Jong tegen The Chronicle. "We moeten vechten, zodat we uit deze lastige periode komen. We maken het onszelf momenteel lastiger dan nodig is. Het ontbreekt aan zelfvertrouwen", aldus de oud-Ajacied, die zelf wel eindelijk fit is. "Tegen Sheffield Wednesday had ik kramp, maar ik word steeds fitter. Ik heb nog wel meer minuten en wedstrijden nodig om wedstrijdfit te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen