Van der Vaart met spierblessure in lappenmand

25 september 2015, 12:20

Rafael van der Vaart viel donderdagavond tijdens het Primera División-duel met Deportivo La Coruña uit met een blessure en trainer Pepe Mel heeft nu duidelijk gemaakt dat het gaat om een spierkwetsuur. De pechvogel, die afgelopen zomer overgenomen werd van Hamburger SV, is zodoende wéér in de ziekenboeg beland in Sevilla.

Van der Vaar moest tijdens zijn officiële debuut voor Betis in de 49ste minuut naar de kant worden gehaald, na een botsing met ploeggenoot Rubén Castro. Zijn eerste optreden in Benito Villamarin, waar hij een driejarig contract tekende, liep zodoende uit op een grote teleurstelling. Een spier in zijn kuit werkte tegen. "Hij heeft een probleem met deze spier, waardoor ik hem moest wisselen", aldus trainer Mel.

Het is nog niet duidelijk hoe lang Van der Vaart precies buitenspel zal staan. Zijn blessure is voor hem een flinke tegenslag, aangezien hij al meer dan een maand uit de roulatie lag bij Betis. De club uit Sevilla verloor donderdagavond ook nog eens in eigen huis met 1-2 van Deportivo.

[photo,92517,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen