Cambuur richt zich op: "We komen er weer aan"

25 september 2015, 17:32

De resultaten van SC Cambuur zijn al maanden niet best, maar coach Henk de Jong heeft het gevoel dat een ommekeer aanstaande is. Dat baseert hij op het spel van zijn ploeg in de afgelopen wedstrijden tegen FC Twente en PSV. Tegen de Tukkers werd het 0-0, van PSV werd in de beker nipt (3-2) verloren.

"We komen er weer aan", kondigt De Jong aan op de website van SC Cambuur. "Tegen FC Twente en afgelopen week tegen PSV hebben we goede wedstrijden neergezet. Er komen steeds meer vastigheden in de groep en het gaat voetballend beter en beter. Aan ons om daar morgen een vervolg aan te geven."

Cambuur neemt het zaterdag op tegen FC Utrecht, dat topscorer Haller wegens een schorsing mist. "Of dat een voordeel of een nadeel is? Dat zal blijken. De verwachting is dat Rubio Rubin gaat spelen en dat is ook een prima voetballer. Wel is het een heel ander type, dus ze zullen vermoedelijk ook iet anders gaan spelen."

Ook De Jong moet een aantal spelers missen in de Galgenwaard: "Naast de langdurig afwezige Jergé (Hoefdraad red.) zullen ook Mika (Rosheuvel red.) en Calvin (Mac-Intosch red.) er niet bij kunnen zijn. Daarnaast is Kai (Heerings red.) nog een twijfelgeval, daar gaan we morgen over beslissen", zegt hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen