Vitesse mist Qazaishvili tegen 'taai' Heerenveen

25 september 2015, 17:54

Valeri Qazaishvili mist de uitwedstrijd van Vitesse tegen sc Heerenveen, zaterdag in Friesland. De Georgiër is niet fit, meldt coach Peter Bosz. "Valeri Qazaishvili kampt met een vervelende spierblessure en ik wil dat hij eerst weer volledig fit wordt", laat hij weten op de website van de Arnhemse club.

Met sc Heerenveen treft Vitesse een lastig te peilen tegenstander, de Friese club wisselt prima wedstrijden af met matige vertoningen. "Het niveau wisselt per wedstrijd en misschien zijn zo ook nog wel zoekende naar de ideale samenstelling. Het neemt niet weg dat zij over kwaliteit beschikken en prima voetballers in de selectie hebben. Heerenveen-uit is voor iedereen een zeer taaie opdracht. Ook voor ons zaterdag", weet Bosz.

Vitesse speelde midweeks een veelbesproken bekerwedstrijd tegen Heracles, na verlenging werd het 4-1 voor de Almeloërs. Bosz hangt naar aanleiding van dat duel een schorsing boven het hoofd, maar daar wil de coach niet over praten. "Ik heb nu geen zin om het daar over te hebben. We spelen zaterdag een hele belangrijke wedstrijd en daar gaat het bij ons om. Op een later moment komt de bekerwedstrijd wel weer ter sprake."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen