QPR-coach niet blij met gedrag Chery na vroege wissel

26 september 2015, 11:17

Het was vrijdag niet de avond van Tjaronn Chery. De aanvallende middenvelder verloor met zijn werkgever Queens Park Rangers kansloos met 4-0 bij Fulham. De zware nederlaag was niet de enige teleurstelling voor de Nederlander, want hij werd na 35 minuten al naar de kant gehaald door zijn coach en reageerde geïrriteerd. Met dat gedrag heeft hij zich niet populair gemaakt bij QPR.

In de 35ste minuut had coach Chris Ramsey genoeg gezien van Chery, die met zijn team toen al op een 3-0 achterstand stond. "Ik haalde hem naar de kant omdat ik vond dat we meer verdedigende discipline nodig hadden en hij zijn taken niet goed uitvoerde", legt de trainer uit bij Get West London.

Chery was absoluut niet blij met de wissel en beende direct richting de kleedkamer op Craven Cottage. "Ik heb hem niet bij me geroepen toen hij wegliep", zegt Ramsey. "Ook in de kleedkamer heb ik hem niet gesproken. Ik ben zeer teleurgesteld door zijn reactie", aldus de coach, die met zijn club Chery nog gaat straffen "Als de kruitdampen zijn opgetrokken, gaan we als club besluiten wat we hieraan gaan doen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen