Bosz heeft geen spijt: "Ik heb een heleboel te zeggen"

26 september 2015, 11:37

Het was donderdag een bijzonder bekerduel tussen Heracles Almelo en Vitesse. De Arnhemmers leidden al snel met 0-1 en kregen in blessuretijd van de tweede helft pas de 1-1 om de oren. De ploeg stond op dat moment echter al met acht man, door drie rode kaarten. Ook coach Peter Bosz werd weggestuurd, al weigerde hij het veld te verlaten. Daardoor werd het bekerduel in Almelo zelfs nog enige tijd gestaakt.

Uiteindelijk verloor Vitesse de wedstrijd na verlenging met 4-1 en kreeg Bosz een voorstel van vier wedstrijden schorsing opgelegd. Dat voorstel wees hij resoluut van tafel. "Ik heb nergens spijt van", stelt de coach in De Telegraaf. Hij wil pas volgende week inhoudelijk op de zaak ingaan en zal dan zijn verhaal doen. "Er is zoveel onzin gezegd en geschreven. Ik heb een heleboel te zeggen. En ik wil het ook heel graag aan jullie vertellen, maar dit is nog niet het juiste moment."

Omdat Bosz bezwaar heeft aangetekend tegen het schikkingsvoorstel, zit hij vanavond (zaterdag) gewoon op de bank in Friesland. Zijn ploeg neemt het om 18.30 uur op tegen sc Heerenveen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen