AZ'ers Tankovic en Henriksen lopen over van vertrouwen

27 september 2015, 10:59

Muamer Tankovic en Markus Henriksen waren zaterdagavond de uitblinkers bij AZ in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Beide spelers waren tegen de nummer twee van de Eredivisie goed voor een doelpunt en zitten daarom vol vertrouwen.

Tankovic, midweeks ook erg sterk in het bekerduel met VVV Venlo (6-1 winst), dient zich nadrukkelijk aan bij AZ. "Ik ben heel blij met de prestatie van mij en vooral het team. We hebben het goed gedaan en hard gewerkt", zegt de Zweed tegen AZ TV. "Ik krijg mijn vertrouwen terug, mede door de goals die ik deze week gemaakt heb. Hard werken loont. Ik ben ook blij met het vertrouwen dat John van den Brom me geeft door me op te stellen. Hij hoeft verder niet veel tegen me te zeggen. Als hij me opstelt, zegt dat alles."

Markus Henriksen tekende tegen Heracles alweer voor zijn negende doelpunt van het seizoen (op alle fronten). "Ik scoor bijna elk duel. Dat geeft me veel vertrouwen. Sinds John van den Brom onze trainer is, ben ik de aanvallende middenvelder. Dat bevalt me erg goed. Het is mijn doel om in alle competities twaalf doelpunten te maken. De teller staat nu al op zes of zeven, denk ik", zei de AZ-topscorer. "Dit was een goede wedstrijd van ons", vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen