Van de Looi: "Verschil tussen thuis en uit te groot"

27 september 2015, 11:24

FC Groningen werd zaterdagavond van het kastje naar de muur gespeeld in de Amsterdam ArenA, waar de bekerhouder met 2-0 ten onder ging. Coach Erwin van de Looi is zeer teleurgesteld na de kansloze vertoning van zijn ploeg.

"Het is een dik verdiende overwinning voor Ajax. Vanuit ons was het een teleurstellende wedstrijd", concludeert Van de Looi op de website van zijn werkgever. "Hetgeen we gebracht hebben en wat we ons hadden voorgenomen, lag te ver uit elkaar. We wilden graag voetballen en hebben dat te weinig uitgevoerd. Pas na de 1-0 zag je een paar momenten dat het prima kon."

Ondanks de grote krachtsverschillen hield Groningen hoop, omdat de 2-0 voor Ajax een tijdje uitbleef. "In de tweede helft wilden we meer initiatief nemen, maar had Ajax al binnen tien minuten de wedstrijd kunnen beslissen omdat we slordig waren. Nu bleef het lang een wedstrijd en dan hoop je natuurlijk dat er nog iets gebeurd. Maar dat was eigenlijk onverdiend geweest. Verliezen kan, maar ik had vandaag niet het gevoel dat we naar onze mogelijkheden speelden terwijl Ajax wel een aardige wedstrijd speelde."

Groningen heeft in drie uitwedstrijden nog geen punt gepakt. "Na PSV en Utrecht was Ajax opnieuw een pittige tegenstander, maar het verschil met onze thuiswedstrijden is nog te groot. Als je een goed seizoen wilt draaien dan moet je het ook uit laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen