Mulder houdt doel Heerenveen schoon: "Ging lekker"

27 september 2015, 11:55

Bij sc Heerenveen hield het zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Vitesse (0-0) niet echt over, maar Erwin Mulder kan terugkijken op een uitstekend optreden in het Abel Lenstra Stadion. De doelman onderscheidde zich met een aantal prima reddingen en hield zijn ploeg op de been. Dat voelt goed, zo geeft hij na de wedstrijd aan.

"Natuurlijk moet je als sc Heerenveen in een duel voor eigen publiek altijd drie 100% kansen creëren. Dat is niet gelukt. Toch ben ik blij dat we de nul gehouden hebben en dat we een punt overhouden aan deze wedstrijd", zegt Mulder op het digitale thuis van Heerenveen. "Vitesse heeft een goede ploeg. Dat hebben we weer kunnen zien. We konden weinig anders dan tegenhouden. Dat dwong Vitesse af."

Deze verhoudingen op het veld zorgden ervoor dat Mulder een druk avondje had. Dat vond hij niet erg. Integendeel, aangezien hij zich daardoor kon laten zien. "Het ging lekker", aldus de goalie, die met name indruk maakte bij een redding op een inzet van Dominic Solanke. "Die bal kon ik nog net onder de lat wegtikken. Ja, dat was een goede redding. Je weet dat het tegen Vitesse een lastige avond wordt. Dan voelt het heel goed als je van waarde bent voor het team. Daarvoor ben ik hier ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen