Drie zwaarbevochten punten voor Kishna en Hoedt

27 september 2015, 17:01

Lazio Roma lijkt de smaak weer een beetje te pakken te krijgen in de Italiaanse Serie A. In de week na de pijnlijke 5-0 nederlaag bij Napoli hebben de Biancocelesti twee overwinningen geboekt. Woensdag werd Genoa met 2-0 geklopt, zondagmiddag waren de Romeinen met 1-2 te sterk voor Hellas Verona.

De spelers van Lazio mogen hun handjes wel dichtknijpen met deze drie punten. Lange tijd leek het er namelijk niet naar uit te zien dat de ploeg van coach Stefano Pioli zou winnen. Filip Helander bracht Verona op voorsprong en nadat Lucas Biglia met een benutte strafschop de stand gelijk had getrokken, moest Mauricio douchen vanwege een twee gele kaart. Marco Parolo bezorgde Lazio echter vlak voor tijd drie zwaarbevochten punten: 1-2.

Ricardo Kishna begon in de basis bij Lazio en werd na ruim een uur spelen gewisseld. Wesley hoedt speelde als invaller tien minuten mee met de Romeinen, waar Edson Braafheid en de geblesseerde Stefan de Vrij niet binnen de lijnen van het Stadio Marc'Antonio Bentegodi verschenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen