Kuyt prijst het karakter van Feyenoord en Karsdorp

27 september 2015, 17:11

Niemand minder dan Dirk Kuyt hielp Feyenoord zondagmiddag over het dode punt heen in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De aanvaller hielp zijn club op weg met de openingstreffer en dat leidde uiteindelijk tot een 2-0 overwinning. Kuyt is zeer tevreden over de wijze waarop Feyenoord zich aan het manifesteren is in de Eredivisie.

"Het ging nog vrij aardig voor twee keer in de week voetballen", zei Kuyt na afloop tegen FOX Sports. Donderdag won hij met Feyenoord ook al van PEC Zwolle, toen werd het 3-0. De routinier werkte zich wederom een slag in de rondte en nam zijn ploeg daarmee op sleeptouw. "Ik probeer gewoon de wedstrijden te winnen. Niet alleen ik, maar het hele elftal toont karakter. Daar wordt het alleen maar sterker van."

Kuyt stak de loftrompet over Rick Karsdorp, de jonge rechtsback die dit seizoen veel indruk maakt en daarom ook tot de voorselectie van Oranje behoort. "Die trein gaat steeds beter lopen. We raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Rick is een jongen met ongelofelijk veel tijd. Twee jaar terug speelde hij nog in de A's als nummer tien en nu laat hij zien als rechtsachter Hij leert met de minuut en grijpt dingen aan, de wisselwerking is uitstekend. Hij heeft veel loopvermogen, maar ook veel snelheid."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen