Dost na aanvaring met coach: "Het is uit de wereld"

Jw
27 september 2015, 19:10

Bas Dost kan weer door één deur met zijn trainer Dieter Hecking. De spits van VfL Wolfsburg kreeg het aan de stok met zijn oefenmeester in de Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou, maar dat conflict is alweer opgelost. Zaterdag mocht de Nederlander beginnen in de basis en kwam hij tot scoren.

Dost werd tegen CSKA Moskou gewisseld en was daar boos over. Dat kan gebeuren, maar de aanvaller bekritiseerde na afloop ook in de media het wisselbeleid van Hecking. "Ik zeg wel vaker dingen in interviews waarvan ik achteraf denk: had ik dat wel moeten doen? Maar goed, dat kan gebeuren", besluit Dost in Kicker.

Hecking riep Dost bij zich en de twee hebben het als volwassen heren uitgepraat. "We hebben gepraat, dat is ook geen probleem. We zijn allebei volwassen mensen. Het is nu uit de wereld."

Dost maakte zaterdag tegen Hannover '96 de openingstreffer, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning (1-1). Vorige week werd hij in de competitie nog gepasseerd door Hecking, omdat de spits in zijn ogen niet kon omgaan met zijn wissel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen