Jong Ajax snoept tiental FC Oss in extremis punt af

28 september 2015, 22:11   Bijgewerkt: 28 september 2015, 23:12

Jong Ajax en FC Oss blijven bivakkeren in de onderste regionen van de Jupiler League. Vanavond (maandag) speelden beide ploegen met 2-2 gelijk op de Toekomst en daar zal men in Amsterdam het meest tevreden mee zijn. De thuisploeg keek in de 83ste minuut namelijk nog tegen een 0-2 achterstand aan.

Dankzij twee later treffers hielden de Amsterdammers echter toch nog een punt over aan het duel van maandagavond. Sam Hendriks tekende in de 84ste minuut vanaf de strafschopstip voor de aansluitingstreffer, waarna invaller Zakaria El Azzouzi in blessuretijd de 2-2 tegen de touwen tikte. Oss stond op dat moment al met tien man, omdat Wouter de Vogel in de 69ste minuut met rood van het veld werd gestuurd. Namens de Brabanders waren Fatih Kamaçi en FC Twente-huurling Felitciano Zschusschen doeltreffend.

FC Oss staat door de remise met vier punten uit zeven duels nog steeds voorlaatste in de Jupiler League. Het verloor voor vandaag de laatste vier wedstrijden. Jong Ajax staat één plaatsje hoger en heeft zes punten.