Everton vijfde in PL na indrukwekkende comeback

28 september 2015, 22:59

Everton leek op visite bij West Bromwich Albion op weg naar een nederlaag in de Premier League, de formatie uit Liverpool stond na 55 minuten nog met 2-0 achter. Dankzij een indrukwekkende comeback werd er op The Hawthorns echter toch nog met 2-3 gewonnen. Daardoor staat de blauwe formatie van Roberto Martínez nu vijfde in de Premier League.

Everton, dat het duel begon met een punt voorsprong op WBA, maakte in het eerste bedrijf een bijzonder zwakke indruk en ging de theepauze in met een terechte 1-0 achterstand. De begeerde Saido Berahino scoorde in de 41ste minuut voor de thuisploeg, dat tien minuten na rust de marge via Craig Dawson verdubbelde.

De punten leken daardoor in de tas voor de thuisploeg, maar Everton had een razendsnel antwoord op de tweede tegengoal. Romelu Lukaku nam twee minuten na de 2-0 de aansluitingstreffer voor zijn rekening. In de 75ste minuut schoof invaller Arouna Koné de gelijkmaker in het doel, de oud-spits van PSV stond op dat moment nog maar drie minuten in het veld. Vijf minuten voor het einde tikte Lukaku van dichtbij de 2-3 binnen en hielp zijn ploeg aan de drie punten.

Dat juist de Belg met twee goals het lot van WBA bezegelde, deed de thuisclub extra pijn. Hij speelde in het seizoen 2012/13 een seizoen op huurbasis voor The Baggies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen