Ulderink trots op Jong Ajax: "Beste spel van het seizoen"

28 september 2015, 23:31

De talenten van Jong Ajax knokten zich vanavond (maandag) in de Jupiler League naar een punt tegen FC Oss. Ondanks een 0-2 achterstand wist de formatie van Andries Ulderink een punt uit het vuur te slepen door twee late goals: 2-2. Ulderink is trots op zijn spelers, maar stelt ook dat Jong Ajax eigenlijk had moeten winnen van de Brabanders.

Ulderink vond zijn team de bovenliggende partij tegen Oss, dat na zes speelronden op drie punten staat. "Maar het goede gevoel overheerst", stelt hij op de clubwebsite. "Natuurlijk baal ik dat we niet hebben gewonnen, want dat hadden we zeker verdiend. Aan de andere kant ben ik tevreden met hoe we hebben gespeeld, en vooral de eerste 35 minuten. Die waren heel goed met gevarieerd aanvalsspel, een hoog tempo en veel kansen. Beter hebben we dit seizoen nog niet gespeeld."

De oefenmeester vindt het knap dat zijn ploeg zich nog op wist te richten na een 0-2 achterstand. "Complimenten voor de jongens hoe ze zich bij elkaar hebben geraapt na de 0-2", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen