Mourinho waarschuwt: "Niemand is zeker van zijn plek"

29 september 2015, 09:38

Het wil in de Premier League absoluut nog niet vlotten bij Chelsea, maar de Londense topclub kan vanavond (dinsdag) haar zinnen verzetten in de Champions League. The Blues gaan op bezoek bij FC Porto. Voor manager José Mourinho betekent het affiche een weerzien met zijn oude liefde. In de aanloop naar de wedstrijd tegen zijn voormalig werkgever waarschuwt hij zijn spelers dat niemand zeker is van zijn plek.

Mourinho deed de afgelopen twee competitiewedstrijden geen beroep op John Terry en liet eerder al doorschemeren dat hij niet helemaal tevreden is over Branislav Ivanovic en Cesc Fabregas. Niemand heeft een garantie op een basisplaats, benadrukt de coach volgens de BBC. "Niemand is onaantastbaar in het voetbal. Alleen als je heel stabiel bent krijg je deze status. Maar voetbal gaat om vandaag en op het moment is de realiteit dat niemand zeker is van zijn plek."

"We hebben fantastische spelers in de selectie zitten, die ons vorig seizoen de titel hebben bezorgd. Maar in voetbal gaat het niet om het verleden. Echte winnaars staan er altijd en dat vergt een sterke mentaliteit", aldus Mourinho, die tegen Porto 'gewoon' over Diego Costa kan beschikken. De spits is in Engeland geschorst wegens zijn wangedrag tegen Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen