Vilhena tekent niet bij: winterse exit lijkt aanstaande

29 september 2015, 13:22

Tonny Vilhena heeft definitief een streep gezet door een contractverlenging bij Feyenoord. De club uit Rotterdam-Zuid deed de 20-jarige middenvelder een laatste aanbieding, maar zag deze naar de prullenmand verwezen worden. Dat is tegenover RTV Rijnmond bevestigd. Zodoende lijkt het talent komende winter de deur van De Kuip achter zich dicht te trekken, aangezien Feyenoord in dat geval nog wat aan hem kan verdienen.

De carrière van Vilhena bij Feyenoord lijkt zodoende als een nachtkaars uit te gaan. De talentvolle middenvelder maakte in januari 2012 zijn debuut in de Rotterdamse hoofdmacht en wist al snel een doorbraak te forceren. Zijn ontwikkeling stagneerde echter, waardoor hij sinds vorig seizoen geen vaste basiskracht meer was bij Feyenoord. Net als onder Fred Rutten krijgt Vilhena onder coach Giovanni van Bronckhorst niet het volste vertrouwen.

Afgelopen zomer was Vilhena hard op weg naar Sampdoria, maar het talent wilde zijn zieke moeder niet achterlaten. Een contractverlenging van Vilhena bij Feyenoord leek mede door deze situatie niet uitgesloten te zijn, maar deze vlieger zal dus niet opgaan. Het moet raar lopen, wil Vilhena komende winter niet uit Rotterdam vertrekken.

In de zes wedstrijden van Feyenoord in de Eredivisie kwam Vilhena drie keer als invaller binnen de lijnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen