Enrique noemt blessures een 'grap' en baalt van gefluit

30 september 2015, 07:42

Luis Enrique kan zijn ogen niet geloven bij FC Barcelona. De coach had al te maken met een lijstje aan blessuregevallen en zag dinsdagavond tot overmaat van ramp ook nog eens Andrés Iniesta uitvallen tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen, die dankzij doelpunten van Sergio Roberto en Luis Suarez in de slotfase wel met 2-1 gewonnen werd.

"Het nieuws over Iniesta nieuws komt hard aan bij ons. Alle blessuregevallen bij ons lijken wel een grap te zijn", sprak Luis Enrique na de wedstrijd. Ook Lionel Messi, Thomas Vermaelen en Rafinha zitten bij Barça in de ziekenboeg. "Dat is een handicap, maar toch moeten we strijdbaar blijven. Ik ben blij hoe het team het heeft opgenomen, dat is niet eenvoudig."

Er waren tegen Leverkusen voorzichtige fluitconcerten te horen op de tribunes van Camp Nou, iets dat niet vaak gebeurt. "We hebben meer steun nodig en hebben dat ook verdiend. Dit team heeft recht op meer vertrouwen. En het is niet zo dat we er niets aan doen, we probeerden voor alles. Meer support zou heel welkom zijn. Misschien dat dit resultaat daar voor zorgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen