Wenger blijft ondanks dramastart Arsenal geloven

30 september 2015, 08:05

De druk op manager Arsene Wenger is weer flink toegenomen, aangezien Arsenal dinsdagavond pijnlijk in het eigen Emirates Stadium met 2-3 ten onder ging tegen Olympiakos. The Gunners zijn daarom na twee speelronden in de groepsfase van de Champions League nog puntloos. Weer een mager seizoen in Europa dient zich zodoende aan voor Arsenal.

Na twee groepswedstrijden staat Arsenal nog op nul punten en het feit dat de Londense club twee ontmoetingen met Bayern München in het vooruitzicht heeft, maakt het er niet rooskleuriger op. "We zitten in een slechte positie", realiseert Wenger zich. De Fransman blijft wel optimistisch. "We moeten een goed resultaat halen tegen Bayern. In de wedstrijden tegen Dinamo Zagreb en Olympiakos moet het vervolgens gebeuren", aldus de ervaren coach.

De laatste keer dat een ploeg met twee nederlagen startte en zich alsnog wist te plaatsen voor de volgende ronde, was Galatasaray in het seizoen 2012/2013. Hoe pijnlijk de thuisnederlaag tegen Olympiakos ook was, het was volgens Wenger niet zijn ergste CL-avond ooit. "Dat was de finale in 2006", doelt hij op de verloren eindstrijd tegen FC Barcelona van dat jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen