Duur verlies voor Roma: "We verdienden een punt"

30 september 2015, 08:50

AS Roma trapte het Champions League zeer succesvol af met een 1-1 gelijkspel tegen FC Barcelona, maar deze remise is na dinsdagavond een stuk minder waard. De Romeinen gingen met 3-2 onderuit bij BATE Borisov, waardoor ze een pas op de plaats maakten in de poule. Coach Rudi Garcia vond dat zijn ploeg in Wit-Rusland recht had op een punt.

Garcia, die voor de honderdste keer in de dug-out zat als trainer van Roma, baalt als een stekker van de nederlaag bij BATE. De Giallorossi werden in het begin volledig overrompeld, binnen een half uur was het al 3-0 voor de Wit-Russen. "Dat ging helemaal verkeerd", weet Garcia. "Het ontbrak bij ons aan balans. Het ging steeds mis op dezelfde flank en daar betaalden we een grote prijs voor. We hadden ook wat pech, zo raakte Alessandro Florenzi de lat."

De conclusie van Garcia is duidelijk: "Voetbal bestaat uit fouten en wij hebben er meer gemaakt dan BATE. In de tweede helft kwamen we echter goed terug. Uiteindelijk vind ik dat we een punt verdienden. Ook overwinning echter niet, daar maakten we absoluut geen aanspraak op."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen