Bruma: "Ze slaan meteen toe bij naïef momentje"

30 september 2015, 15:11

Jeffrey Bruma geeft zijn ploeggenoten bij PSV voorafgaand aan het Champions League-duel met CSKA Moskou een waarschuwing. "Russische teams geven je het gevoel dat er iets te halen valt, dat je de baas kan zijn. Maar als je een naïef momentje hebt, slaan ze meteen toe", zegt de centrale verdediger van de Eindhovenaren. PSV wil de 2-1 zege op Manchester United een mooi gevolg gevolg geven in de Russische hoofdstad.

De geslepenheid van CSKA, daar moet PSV volgens Bruma voor waken. "Dat is voor mij het kenmerk van Russische topploegen. Dat hebben we vorig seizoen wel gemerkt tegen Zenit St. Petersburg en Dinamo Moskou", stipt de verdediger aan in De Telegraaf. PSV treedt in Moskou aan zonder de geblesseerde Luuk de Jong, Andrés Guardado, Jetro Willems, Nicolas Isimat-Mirin, Florian Jozefzoon, Menno Koch en Luuk Koopmans

Vorig seizoen werd PSV tegen Dinamo Moskou ook gehinderd door personele problemen. Desondankds speelde de ploeg van coach Phillip Cocu aardig. Uiteindelijk werd er in de blessuretijd wel met 1-0 verloren. "Het was heel zuur dat we die goal zo laat in de wedstrijd nog binnenkregen. We hadden het gevoel dat we konden winnen, zaten lekker in ons vel, maar uiteindelijk sloegen zij toch toe in de laatste seconden. Ook nu zullen er kansen voor ons komen, maar we zullen heel zuinig moeten zijn in balbezit en heel goed moeten verdedigen", besluit Bruma.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen