Iniesta lijkt vier tot zes weken buitenspel te staan

30 september 2015, 11:39

Lionel Messi is niet de enige ster die de komende tijd bij FC Barcelona zal ontbreken. Naast de Argentijnse dribbelaar heeft ook Andrés Iniesta zich in de ziekenboeg gemeld. De middenvelder heeft aan de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen (2-1 winst) een hamstringblessure overgehouden en zal hoogstwaarschijnlijk minimaal een maand niet van de partij zijn bij de Catalaanse topclub.

Toen het thuisduel met Leverkusen ongeveer een uur bezig was, vroeg Iniesta een wissel aan bij coach luis Enrique. Hij strompelde van het veld af met hamstringklachten en er werd meteen al gevreesd voor een serieuze kwetsuur. Hoewel Barça nog geen officiële bevestiging heeft gegeven, weet de Spaanse sportkrant AS dat El Blanquito vier tot zes weken uit de roulatie zal liggen.

Voor Barcelona is het een flinke domper, omdat Messi, Thomas Vermaelen, Adriano en Rafinha ook aan de kant staan met blessures. Ook voor de Spaanse ploeg is de blessure van Iniesta slecht nieuws. La Roja speelt op 9 oktober een thuiswedstrijd tegen Luxemburg, drie dagen later staat er een uitwedstrijd tegen Oekraïne gepland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen