Heracles-coach Stegeman: "Duel tegen AZ was een les"

Jw
1 oktober 2015, 16:21

Heracles Almelo stond vorige week na vijf overwinningen op rij weer met de voeten op de aarde. AZ maakte een einde aan de winnende reeks van de in vorm verkerende ploeg uit Overijssel. Trainer John Stegeman hoopt dat zijn ploeg de draad weer op kan pakken in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen, die vrijdag wordt gespeeld.

"Ik baal ervan dat we van AZ hebben verloren, maar we moeten daar lering uit trekken", aldus Stegeman op de website van Heracles Almelo. "Ik heb de wedstrijd terug gekeken en vind dat we zeker niet kansloos zijn geweest. Wij waren alleen slordiger, zowel verdedigend als in de eindfase. We hebben die wedstrijd geanalyseerd, de goede en minder goede dingen besproken. Dat is een mooie les voor ons, we moeten zorgen dat we het morgen weer oppakken."

Stegeman is op zijn hoede voor SC Heerenveen en pikt er twee spelers uit. "Ik heb Heerenveen gezien, we moeten beducht zijn voor die ploeg. Er zit veel snelheid en creativiteit voorop, het duo Larsson en Thern is top. Er zit veel voetballend vermogen in dat elftal. Het is mooi dat we thuis spelen met de steun van ons eigen publiek."

Heracles Almelo moet topscorer Oussama Tannane de komende wedstrijden missen vanwege een schorsing en blessure. Ook Dario Vujicevic (lies) en Bas Sibum (knie) zijn geblesseerd. Daarnaast is aanvoerder Mark-Jan Fledderus een twijfelgeval. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen